Videowall

Ongekend grote beelden door koppeling van schermen

  • Voor iedere wens een passende oplossing
  • Te gebruiken voor diverse doeleinden
  • Verschillende uitbreidingsmogelijkheden zoals een beheersysteem of DJ-set

De videowall is ideaal om grote beelden te creëren middels de koppeling van diverse LED- of LCD-schermen. Het concept kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden en heeft vele uitbreidings- en opstellingsmogelijkheden. Hieronder leest u meer daarover.

Wat is een videowall

Een videowall is een combinatie van beeldschermen, waarmee u een reusachtig beeld kunt creëren. U kunt een videowall gebruiken voor meerdere doeleinden; het tonen van commerciële boodschappen, het monitoren van uw diensten of simpelweg het tonen van meerdere tv-kanalen. Ook voor videoconferencing is de videowall zeer geschikt. Door het systeem uit te breiden met een beheersysteem kunt u eenvoudig de getoonde content bepalen en aanpassen.

 

Multi-monitor opstelling

In tegenstelling tot één groot scherm biedt de videowall de mogelijkheid om de grootte en vorm af te stellen naar uw wens. Door de videowall in een andere opstelling als rechthoek te installeren krijgt het geheel een creatieve en originele uitstraling. Daarnaast is de pixeldichtheid van een videowall subliem. Doordat enkel beeldschermen met een smal frame worden gebruikt zal de kloof tussen de verschillende schermen nauwelijks te zien zijn. Gezien onze ruime ervaring in verschillende soorten en toepassingen van de videowall, bent u bij Heuvelman aan het juiste adres voor de aanschaf en installatie hiervan. Twijfel niet contact met ons op te nemen wij helpen u graag!

Terug naar het overzicht.