Visualisatie Hilton

Hilton Amsterdam werd door Heuvelman driedimensionaal gevisualiseerd. Op basis van foto’s en plattegronden van de locatie werd alles, inclusief ramen, deuren, tapijt, plafond en interieur helemaal op maat nagetekend voor een authentieke nabootsing. Alles is in een database digitaal opgeslagen.

Voordelen van de visualisatie

Met de visualisaties kan Hilton ruimtes digitaal inrichten naar wens en in stijl van de klant. Zo krijgt de klant een duidelijk en realistisch beeld van het evenement in de bewuste ruimte. Tijdens site visits kan getoond worden wat mogelijk is in een bepaalde zaal. Het voordeel hiervan is dat iedereen, ook klanten onbekend met de locatie, op deze manier een indruk kan krijgen hoe de zaal eruit kan zien in verschillende opstellingen. Middels de visualisatie kan er uitgebreid door de verschillende opties heen worden gegaan. Het ontwerp wordt vervolgens geheel in eigen stijl gepresenteerd met 3D en 2D aanzichten, doorsneden en animaties. De demo’s geven de klant een beter idee van het evenement binnen het hotel. Dit kan de gast tevens overtuigen om te kiezen voor Hilton Amsterdam.

visualisatie_hilton

Trainingen

Het maken van de visualisaties is niet moeilijk, echter moet men wel bekend raken met het concept en de software. Daarom heeft Heuvelman een training aan de medewerkers van Hilton Amsterdam gegeven. Deze cursus heeft de medewerkers geleerd zelf visuals te maken.

Visualisatie van uw locatie

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van visualisatie of wilt u graag meer weten over dit concept? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Terug naar het overzicht.