Visualisatie

Uw ruimte en/of locatie gedigitaliseerd

  • Fotorealistisch beeld van uw locatie of ruimte
  • Interactief element op uw website
  • Visualisatie van uw offerte richting een klant

Wilt u snel zien of en hoe u een ruimte voor uw evenement kan indelen? Of wilt u graag de diverse mogelijkheden binnen uw locatie demonstreren? Wij bieden u de gelegenheid om uw ruimtes in 3D te laten visualiseren. Hier leggen wij uit wat zo’n visualisatie precies inhoudt en wat de kracht daarvan is.

Wat houdt de visualisatie in?

Onze ervaren content designers kunnen voor u een complete visualisatie verzorgen. U kunt hierbij denken aan een afbeelding of video van verschillende zaalopstellingen of een buitenaanzicht van uw locatie. De visualisatie wordt hoofdzakelijk gebaseerd op foto’s en plattegronden. Alle ruimtes, inclusief ramen, deuren, tapijten, plafonds en interieur worden geheel op maat nagetekend voor een authentieke nabootsing van uw locatie. Iedere ruimte en alle bijbehorende objecten worden opgeslagen in een digitale bibliotheek, waarmee u later zelf de ruimtes volledig digitaal kunt inrichten. Dit ontwerp kunt u geheel in eigen stijl presenteren aan de klant, met 2D en 3D aanzichten, doorsneden en animaties.

 

 

Voor wie is een visualisatie interessant?

Met name voor de hotellerie en eventlocaties zijn visualisaties een handige oplossing. Hiermee kunt u bijvoorbeeld tijdens site visits precies laten zien wat allemaal mogelijk is in een bepaalde ruimte. U kunt uitgebreid door de verschillende opties heen gaan met uw opdrachtgever en realistische beelden renderen van de ideeën die u voor ogen heeft. Deze demo’s geven de klant een beter idee van zijn/haar evenement op uw locatie en zullen hem/haar zo overtuigen van uw gelegenheid. Tevens kunt u de verschillende visualisaties aan elkaar monteren tot een virtuele tour welke u op uw website zou kunnen plaatsen als interactief evenement.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het digitaliseren van uw ruimte en wilt u daar graag zelf de voordelen van ervaren? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag!

Terug naar het overzicht.