Totaalontzorging VNG Jaarcongres

Sinds 2013 is Heuvelman de audiovisueel partner van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). Dit evenement voor burgemeesters en wethouders is met circa 2.700 deelnemers het grootste congres voor de lokale overheid in Nederland. Wij zijn niet alleen leverancier voor de techniek, maar ook verantwoordelijk voor de gehele inrichting van de congreslocatie. Het jaarcongres vindt ieder jaar plaats op een andere, unieke plek die door Heuvelman wordt omgebouwd tot buitengewone congreslocatie.

 

Complete technische en facilitaire productie 

In juni vond het VNG Jaarcongres 2017 plaats in Zeelandhallen Goes. De Zeeuwse gemeente was gastheer van dit evenement. Het programma bestond uit plenaire sessies, een expositie, deelcongressen en excursies in de omgeving. Voor het jaarcongres was er qua widescreen projectie gekozen voor een drieluikopstelling. Het indrukwekkende scherm (30 bij 8 meter) in het midden, aangevuld met twee zijschermen (10 bij 8 meter), bood voor alle gasten goed zicht op de presentaties. De creatieve content die tijdens het twee dagen durende evenement werd vertoond op het widescreen werd door onze content designers gecreëerd. Door camera-registratie, met behulp van cameraploegen konden live beelden direct weergegeven worden op de schermen en online worden bekeken middels live streaming. De content werd na afloop gemonteerd zodat de volgende dag meteen een videoverslag van de afgelopen dag afgespeeld kon worden.

Daarnaast werd er een webshop voor de standhouders ontwikkeld, waarop zij zich konden registreren en hun facilitaire wensen door konden geven. Naast de audiovisuele techniek verzorgden wij tevens de tribune- en standbouw, beursinrichting, het meubilair en de aankleding. Heuvelman ontzorgde de organisatie van het VNG Jaarcongres volledig waardoor de opdrachtgever zich compleet kon richten op de inhoud van het congres.

Over VNG

De organisatie Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) behartigt de belangen van de 388 gemeenten, voert gemeenschappelijke diensten voor gemeenten uit en biedt haar leden een platform. De Vereniging heeft als ambitie een krachtige lokale overheid te zijn door het versterken en vitaliseren van de lokale democratie.

Interesse?

Wilt u meer weten over complete technische en facilitaire producties of bent u geïnteresseerd in een van de expertises van Heuvelman? Neem gerust contact met ons op.

Terug naar het overzicht.