Widescreen op VNG Jaarcongres

 

 

Heuvelman is sinds 2013 audiovisueel partner van het jaarcongres van Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). Dit evenement voor burgemeesters en wethouders is met circa 2.700 deelnemers het grootste congres voor de lokale overheid in Nederland. Wij zijn niet alleen leverancier voor de techniek, maar ook verantwoordelijk voor de gehele inrichting van de congreslocatie. Het jaarcongres vindt ieder jaar plaats op een andere, unieke plek die door Heuvelman wordt omgebouwd tot buitengewone congreslocatie.

Widescreen projectie

Heuvelman is bijzonder trots om voor de vijfde keer op rij verantwoordelijk geweest te zijn voor de totaalproductie van dit unieke congres. Afgelopen editie vond plaats in Zeelandhallen Goes. Op het congres werd, net als voorgaande jaren, gebruik gemaakt van widescreen projectie. Het indrukwekkende scherm (30 bij 8 meter) in het midden, aangevuld met twee zijschermen (10 bij 8 meter), bood voor alle gasten goed zicht op de presentaties.

 

Content creatie

De creatieve content die tijdens het twee dagen durende evenement werd vertoond op het widescreen werd door onze content designers gecreëerd. Bij de creatie hiervan is het van belang dat de content relevant, aansprekend, nauwkeurig en actueel is zodat de boodschap goed overgebracht wordt. 

Camera-registratie

Door camera-registratie, met behulp van cameraploegen konden live beelden direct weergegeven worden op de schermen en online worden bekeken middels live streaming. De content werd na afloop gemonteerd zodat de volgende dag meteen een videoverslag van de afgelopen dag afgespeeld kon worden.

Uw volgende evenement

Wilt u ook een indrukwekkend widescreen op uw volgende evenement? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn!iovisuSinds 2013 is Heuvelman audiovisueel partner van het jaarcongres van Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). Dit evenement voor burgemeesters en wethouders is met circa 2.700 deelnemers het grootste congres voor de lokale overheid in Nederland. Wij zijn niet alleen leverancier voor de techniek, maar ook verantwoordelijk voor de gehele inrichting van de congreslocatie. Het jaarcongres vindt ieder jaar plaats op een andere, unieke plek die door Heuvelman wordt omgebouwd tot buitengewone congreslocatie.

 

 

 

Terug naar het overzicht.