Web-meeting

Vergaderen vanaf waar en wanneer ter wereld

  • Het nieuwe werken
  • Ondersteunt iedere interface
  • Geavanceerde mogelijkheden

Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen in Nederland? Is het nieuwe werken een trend binnen uw bedrijf? Werkt u in een internationaal bedrijf met collega’s over de hele wereld? Dan heeft u vast vaak afspraken buiten de deur. Daar zit een hoop tijd in die effectiever gebruikt kan worden. U kunt die tijd besparen met web-meetings. Verkrijg hieronder meer informatie en ervaar hoe web-meetings van toegevoegde waarde zullen zijn.

 

Wat is een web-meeting?

Een web-meeting is een online vergadering. Dit maakt het mogelijk om op ieder gewenst moment, vanaf iedere locatie te vergaderen en overleggen met collega’s of relaties. Daarbij heeft u, net als in een fysieke vergadering, tweezijdige communicatie, de mogelijkheid data en informatie met elkaar te delen en aantekeningen te maken. Het concept sluit daarmee volledig aan bij het nieuwe werken. Daarnaast zal het de samenwerking binnen uw organisatie vereenvoudigen en dus stimuleren. Hier leest u meer over collaboration.

Diverse oplossingen

Heuvelman biedt verschillende programma’s voor web-meetings. Skype for Business is ontwikkeld door Microsoft. Hierdoor ondersteunt het tijdens uw meeting alle office-apps zoals Word, PowerPoint en OneNote. Naast Skype kunt u ook kiezen voor WebEx dat is ontwikkeld door Cisco. Beide programma’s werken vanaf ieder apparaat, dus het maakt niet uit of u een telefoon, laptop of computer met iOS, Android of Windows gebruikt. Tevens kunt u gebruik maken van de whiteboard functie, beeldschermen delen, aantekeningen maken en heeft u sublieme beeld- en geluidskwaliteit. U kunt eenvoudig mensen uitnodigen en er kunnen tot wel 250 personen aan de vergadering deelnemen. Bent u geïnteresseerd in dit moderne concept? Neem contact met ons op en wij zullen u verder helpen.

Terug naar het overzicht.