Webcasting

Vergroot het publiek van uw evenement

  • Live uitzending van uw bijeenkomst via het internet
  • Volledig gefaciliteerd
  • Uit te breiden met o.a. PowerPoint-presentaties

Wilt u een evenement, lezing of workshop organiseren, maar is het lastig om al uw publiek op de juiste tijd en plek bij elkaar te krijgen? Dan is een webcast een effectieve en kostenbesparende oplossing voor u. Hiermee kunnen uw deelnemers het evenement volgen, vanaf waar ook ter wereld.

Wat is een webcast

Eerst even uitleggen; veel mensen halen webcasting door elkaar met webinars en dat is logisch, want de woorden lijken veel op elkaar. Echter is een webinar, een combinatie van de woorden ‘web’ en ‘seminar’, een evenement op internet waar enkel en alleen een online publiek aanwezig is. Bij een webcast daarentegen is er ook fysiek publiek aanwezig en wordt het evenement dus live uitgezonden naar online deelnemers en kijkers.

Waarom een webcast

Met een webcast kunt u door middel van live video en/of audio uw evenement, vergadering, college, congres, of ander soort bijeenkomst uitzenden via het internet. U kunt een “standaard” webinar uitbreiden met vele extra’s, zoals een PowerPoint presentatie, sprekersinformatie of de mogelijkheid tot het online stellen van vragen. Hierdoor voorziet u uw publiek van een optimale presentatie, zonder dat zij daarvoor fysiek aanwezig hoeven te zijn bij uw evenement.

Uw webcast bij Heuvelman

Mocht u geïnteresseerd zijn in het uitzenden van een webcast, dan kan Heuvelman deze volledig voor u faciliteren. Wij regelen alles van camera tot en met de live stream. Tevens kunnen wij natuurlijk ook de audiovisuele ondersteuning op de bijeenkomst zelf verzorgen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een webcast? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Terug naar het overzicht.