Webinar

Uw eigen uitzending via het internet

  • Videomateriaal uitzenden via het internet
  • Volledig gefaciliteerd
  • Uit te breiden met o.a. PowerPoint-presentaties

Wilt u een evenement, lezing of workshop organiseren, maar is het lastig om al uw publiek op de juiste tijd en plek bij elkaar te krijgen? Dan is een webinar een effectieve en kostenbesparende oplossing voor u. Hiermee kunnen uw deelnemers het evenement volgen, vanaf waar ook ter wereld.

Wat is een webinar

Eerst even uitleggen; veel mensen halen webinars door elkaar met webcasting en dat is logisch, want de woorden lijken veel op elkaar. Echter is een webinar, een combinatie van de woorden ‘web’ en ‘seminar’, een evenement op internet waar enkel en alleen een online publiek aanwezig is. Bij een webcast daarentegen is er ook fysiek publiek aanwezig.

Waarom een webinar

Met een webinar kunt u door middel van live video en/of audio een lezing, workshop, college, vergadering of ander soort evenement uitzenden via het internet. U kunt een “standaard” webinar uitbreiden met vele extra’s, zoals een PowerPoint presentatie, sprekersinformatie of de mogelijk tot het (live) stellen van vragen. Hierdoor voorziet u uw publiek van een optimale presentatie, zonder dat zij daarvoor de deur uit hoeven te komen.

Uw online seminar bij Heuvelman

Mocht u geïnteresseerd zijn in het geven van een webinar, dan kan Heuvelman deze volledig voor u faciliteren. Wij regelen alles van camera tot en met de stream. U kunt zelf een locatie kiezen van waar u uw webinar wil uitzenden, maar u kunt ook gebruik maken van onze experience room op het hoofdkantoor in IJsselstein. Deze is voorzien van de meest gangbare faciliteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Terug naar het overzicht.