Project Engineer IJsselstein

Wij zijn op zoek naar een

Project Engineer

IJsselstein

40 uur per week

 

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een project engineer. Samen met een sterk team ben jij verantwoordelijk voor de technische ondersteuning en lever jij informatie over producten en hun toepassingen. Ben jij een goede teamplayer en vind jij techniek leuk? Dan ben jij onze Project Engineer!

Informeren en aanvullen

Als jij van start gaat als project engineer zal jij je bezig houden met het informeren van je collega’s over producten en de toepassingen hiervan. Je werkt vanuit ons hoofdvestiging in IJsselstein op de afdeling vaste installaties samen met ons team van Installatietechnici, Werkvoorbereider ICT&AV, Projectleider en Projectmanager.

Je brengt advies uit aan je collega’s en wanneer nodig kom je met goede alternatieven. Dit doe je op basis van de kennis op het gebied van AV en techniek. Verder vul je offertes aan met technische gegevens en zal je zo nu en dan een projecttekening maken.

Jij zorgt voor een project- en opdrachtdossier waarin het tijdschema, documentatie, tekeningen en afspraken zijn vastgelegd.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken iemand die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft en snel kansen ziet. Daarnaast ben je leergierig waardoor je leert van je nacalculatie en mogelijkheden ziet in het nazorgtraject. Andere eisen zijn:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Relevante werkervaring
  • Iemand die accuraat, flexibel en klantgericht is
  • Kennis van AV

Wat bieden wij?

Werken bij Heuvelman betekent dat je deel uitmaakt van een groot team. Het team werkt in de dynamische omgeving van de audiovisuele dienstverlening. Wij realiseren dagelijks met 140 collega’s aansprekende projecten, zowel in het binnen- als buitenland.

Wij bieden onze Project Engineer graag het volgende:

  • Een mooi salaris
  • 31 vakantiedagen(!)
  • Een mobiel van de zaak
  • Enthousiaste collega’s
  • Afwisselend werk

Interesse?

Heb jij affiniteit met techniek, ben je leergierig en lijkt deze functie jou wat? Stuur dan jouw sollicitatie, voorzien van CV, naar vacatures@heuvelman.nl. Heb je nog vragen voordat je solliciteert? Neem dan even contact op met Simone Huberts, onze manager P&O via 088 0274 961.

Terug naar het overzicht.