Freelancer Buitendienst

Werken bij Heuvelman betekent werken in een open en informele werksfeer met enthousiaste collega’s, in een omgeving vol veranderingen, constant nieuwe ideeën en interessante ontwikkelingen.

Wat ga je doen

Als freelancer ben je verantwoordelijk voor het installeren, bedienen en demonteren van audiovisuele producties. Je werkt afhankelijk van het project zelfstandig of in een team. Alle handelingen dienen verricht te worden conform onze standaard kwaliteitsnormen waarbij de klant centraal staat. Je bent geïnteresseerd in geluid, video en licht zodat je op elk gebied kan worden ingezet. Jij maakt door je inzet en persoonlijkheid het verschil bij de klant!

Wij vragen

  • Relevante werkervaring
  • In het bezit van geldige VOG-verklaring
  • Bereid om aan te pakken op zeer wisselende tijden

Wij bieden

De mogelijkheid om bij ons bij diverse opdrachtgevers te werken. In overleg bepalen wij waar je het beste kan worden ingezet.

Over ons

Heuvelman behoort tot de absolute top op het gebied van audiovisuele dienstverlening in Nederland. Werken bij Heuvelman betekent werken binnen de dynamische omgeving van de audiovisuele dienstverlening. Een dienstverlening waarin wij het succes van onze klanten tot absoluut speerpunt hebben gemaakt. Zo realiseren wij dagelijks met meer dan 130 collega’s aansprekende projecten voor het (internationale) bedrijfsleven, overheden, onderwijsinstellingen, (sport)evenementen, hotels en evenementenlocaties.

Interesse?

Stuur een kennisoverzicht, je portfolio naar planning@heuvelman.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Manager Buitendienst, Jordi Lezeman (088 – 0274 836).

Terug naar het overzicht.