Vijf redenen om te werken voor Heuvelman

Heuvelman is een fantastische werkgever om voor te werken. Neem een kijkje in ons nieuwsoverzicht en je ziet direct dat wij samenwerken met de meest gave opdrachtgevers. Lees hier vijf redenen waarom jij moet solliciteren naar een baan bij Heuvelman.

1. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk

Heuvelman is zo sterk als haar medewerkers, en daarom vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich continu kunnen blijven ontwikkelen. Voor onze techneuten bieden wij een intern opleidingsprogramma aan waardoor huidige ervaring ook niet altijd een vereiste is. Wij kunnen iedereen omscholen, zowel advocaten als zorgverleners kunnen terecht bij Heuvelman voor een geweldige baan.

 2. Je komt op de meest gave locaties

Een technische baan bij Heuvelman is zeker geen kantoorbaan. Je bent veel onderweg en komt over de vloer bij de meest gave opdrachtgevers en de mooiste locaties. Zo zijn wij onder andere te vinden in de Jaarbeurs Utrecht, de Beurs van Berlage en op de voetbalvelden van grote voetbalclubs.

3. Vakantie vieren na al dat harde werken

Wij vinden dat hard werken beloond moet worden. Wij bieden onze werknemers 31 volle vakantiedagen aan, zodat zij uitgerust aan de slag kunnen. Dat zijn twee werkweken meer dan wettelijke verplicht is.

4. Adrenaline kick zonder je leven in gevaar te brengen

Bungeejump jij maandelijks van de Pier in Scheveningen voor een goede dosis adrenaline? Beklim jij de meest gevaarlijke rotsen en spring jij uit vliegtuigen (met parachute uiteraard)? Werken bij Heuvelman geeft jou minstens diezelfde adrenaline kick!

Jij komt te werken voor de meest bijzondere opdrachtgevers, zoals grote voetbalclubs, het EK Beachvolleybal en de Jaarbeurs Utrecht. Klim de hoogte in voor dat ene LED schermpje en wees onderdeel van de meest gave geluidshows. Een adrenalinekick, maar dan zonder je leven in gevaar te brengen.

5. Goede werksfeer met de leukste collega’s!

Er werken ontzettend veel gezellige mensen bij Heuvelman. Het komt regelmatig voor dat collega’s met elkaar een hapje gaan eten, en vergeet de vrijdagmiddagborrel niet! Tevens organiseert Heuvelman elke maand een gezellige maandborrel, met lekkere hapjes die onze gastvrouw Melissa voor ons maakt.

Ben jij overtuigd dat Heuvelman de werkgever voor jou is? Kom langs voor een geheel vrijblijvend sollicitatiegesprek en wie weet ben jij onze nieuwe aanwinst. Mail ons via vacatures@heuvelman.nl.

 

Check ook zeker even deze pagina’s op onze website

Vacature knop  Stage knop  Open sollicitatie knop  Inloopmiddag knop

Terug naar het overzicht.