Widescreen

Grenzeloze content op uw event

  • Eyecatcher op uw evenement
  • Uitmuntende kwaliteit
  • Eindeloze mogelijkheden qua weergave

Heeft u een grote hoeveelheid content aan u publiek te laten zien? Of wilt u een echte eyecatcher op uw evenement? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een widescreen, een scherm wat u zo groot kunt maken als u zelf wil. Benieuwd wat u kunt weergeven op zo’n wand of welke verschillende technieken mogelijk zijn? Dat leest u hier.

Wat is een widescreen

Om de bezoekers van uw congres optimaal te bereiken tijdens presentaties, kunt u gebruik maken van een widescreen; een megagroot scherm. Op een dergelijk scherm kunt u alles weergeven; van live-beelden tot presentaties tot een aftelklok, of misschien juist een combinatie. Widescreens zijn er in alle soorten en maten.

widescreen

Techniek widescreen

Enerzijds kunt u kiezen voor widescreen projectie, waarbij de door u gewenste content op het grote scherm geprojecteerd word. Doordat Heuvelman beschikt over projectoren met extra korte lenzen staat men al vanaf twee meter afstand van het scherm buiten de projectie beam. Hierdoor wordt het inrichten van de zaal ten opzichte van de projectiewand een stuk gemakkelijker. Anderzijds kunt u kiezen voor een widescreen LED of LCD scherm, waarop de content wordt weergegeven. De kwaliteit van beide opties is weergaloos.

Heuvelman en widescreens

Heuvelman heeft veel ervaring met het gebruik van widescreens. De grootste die Heuvelman tot op heden gerealiseerd heeft was 80 meter breed, tijdens het VNG Jaarcongres 2015. Heeft u interesse in een widescreen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Terug naar het overzicht.